Nu online, veiling superdeals
De leukste LifeStyle producten voor een super prijs
Kopen zonder zorgen op Lifestyle-Veiling.nl
Van Bedden tot wijn op LifeStyle-Veiling.nl
logo
0
0Wish list
Onze geschiedenis

Een aantal ambitieuze jonge individuen grepen in 2020 hun kans aan en lanceerden in het licht van een wereldwijde pandemie hun online verkooplijn van unieke goederen: chalets, meubels, planten, wijn en boodschappen.

Het bedrijf was direct behoorlijk succesvol vanwege het feit dat de ondernemers precies in het midden van een golf van trends terechtkwam, plus op basis van vertrouwen en onder de slogan ‘Le client ne fait jamais d’erreurs’, wat in principe betekent dat ‘de klant altijd gelijk heeft’, een fijne communicatie met haar klanten opbouwden .

Naarmate het aantal bestellingen van de klanten voor de nieuwe producten exponentieel groeide, nam alsook het aantal klanten steeds verder toe, en werd het eveneens duidelijk dat het de hoogste tijd was om een nieuw kwaliteitsmerk te lanceren: LifeStyle veiling. De binnenkomst van het merk op de markt was groots en succesvol.

Ons succes ligt in het feit dat we onze klanten waarderen, dat we ons verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de aangeboden producten, onze prijzen concurrerend zijn en we constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om ons te verbeteren, plus zoeken naar mogelijkheden om de kosten te verlagen, zonder dat dit de kwaliteit van onze producten in gevaar brengt.

Ons bedrijf

De trends en de vraag van onze klanten veranderen met de dag. Om altijd bij de tijd te blijven en in trek te blijven in de servicemarkt, voeren we regelmatig marktonderzoek uit en identificeren wij de producten waar actief een vraag naar is.

Zodra dit is vastgesteld, gaan we verder met onderhandelingen met de daaraan verbonden fabrieken die wij en onze partners vertrouwen. Aangezien wij zonder tussenpersonen de goederen in bulk bij de fabrikant inkopen, vermijden we onnodige hoge prijzen. Zo kunnen we de ideale verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de aangeboden goederen bereiken.

Naast de webwinkel bieden we ook een speciaal inkoopsysteem waarmee de klant kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijs kan inkopen.

Ons doel

Klanten hebben steeds meer oog voor kwaliteitsproducten. LifeStyle veiling draagt niet alleen aan deze ontwikkeling bij, maar streeft er alsmede naar om de wensen van de klant enkele stappen voor te zijn om zo op deze wijze de hoogst mogelijke kwaliteitsservice te bieden en om niet alleen in eigen land, maar wereldwijd een toegang tot de TOP online winkels te krijgen.

Via het aanbieden van onze hoogwaardige producten en service willen we graag dat de klant met een glimlach op het gezicht aan de samenwerking met ons denkt en LifeStyle veiling daarna bij familieleden, vrienden en kennissen aanbeveelt.

We willen dat men een vaste klant van ons wordt, die vertrouwen heeft in de hoge kwaliteit van ons werk, waarvan we verheugd zijn dat we ons hier steeds weer verder in kunnen verbeteren.

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we staan er klaar voor om al die goederen die de klant mooi vindt overal in het land te bezorgen, want onze bekwame logistieke medewerkers zorgen ervoor dat dit probleemloos voor de klant plaatsvindt.

Elke klant is belangrijk en speciaal voor ons, daarom proberen we voor iedere klant de beste benadering te vinden, zodat deze in de communicatie met ons altijd een prettig comfortabel en tevreden gevoel ervaart.

Onze belofte

Wij begrijpen jou

Je hoeft de productie van meubels of andere zaken echt niet te begrijpen om ons een specifieke opdracht te verstrekken. Dit is voldoende om het eindresultaat te kunnen bepalen. Wij zullen alle tussenstappen van de uitvoering ervan vakkundig verzorgen.

Wij zijn perfectionisten

Heb jij een slechte ervaring met onbekwame medewerkers en oplichters? Dit gaat echt niet over ons. Alle werkzaamheden worden bij ons in overeenstemming met jouw eisen en wensen uitgevoerd.

We weten de waarde wel van jouw geld

Bij ons hoef je niet aan kostenoverschrijdingen of teveel betaalde bedragen te denken. Onze optimale ontwerpoplossingen, een uitgekiende logistiek plus de langdurige partnerschappen met onze leveranciers van apparatuur en materialen besparen geld op de productie van goederen.

Wij waarderen jouw tijd

Wij hechten veel waarde aan een onvervangbare en onschatbare bron van jou: jouw kostbare tijd. Om deze reden zijn wij 24/7 bereikbaar en staan we altijd klaar om al jouw vragen over een project te beantwoorden.

Bovendien houden wij van ons werk.

Voor ons is het tot leven brengen van jouw idee niet alleen een baan, maar een kans om de wereld een beetje beter en comfortabeler te maken. Elke kans om dit mogelijk te maken pakken we dan ook graag aan.