Nu online, veiling superdeals
De leukste LifeStyle producten voor een super prijs
Kopen zonder zorgen op Lifestyle-Veiling.nl
Van Bedden tot wijn op LifeStyle-Veiling.nl
logo
0
0Wish list
Wij hebben voor jou de comfortabelste shopping service gecreëerd

Een internetveiling is een veiling op het internet waarbij de deelnemers ver van elkaar verwijderd zijn. Iedereen kan aan de veiling meedoen, dit ongeacht de locatie. Online veilingen hebben nog een voordeel: er zijn een groot aantal producten te koop. Een veiling is een aankoopvorm van producten, waarbij jij eigenaar van het product wordt als je er het hoogste bod voor hebt uitgebracht.

Het voordeel van het kopen op veilingen is dat jij veelal voor relatief weinig geld een product van de hoogste kwaliteit krijgt.

LifeStyle maakt gebruik van een automatisch biedsysteem. Je vult het maximale bedrag in dat jij voor het artikel wilt betalen. Jouw maximumbod is hierbij verborgen voor de andere bieders. Dit wordt gedaan zodat jij een grotere kans hebt om de veiling te winnen.

Je hebt bijvoorbeeld een maximale inzet van € 16 geplaatst. Andere deelnemers zien dit bedrag niet en zetten de bedragen in die zij geschikt achten. Andere bieders kunnen zo dus 12 euro bieden maar daarmee niet de veiling winnen. De goederen van het veilingkavel zullen naar jou toe gaan als niemand een hoger bod plaatst.
Je kunt zien hoe lang het nog duurt voordat de veiling ten einde loopt, en je zult daarna de winnaar ervan te weten komen.

Om niet elke keer naar de productpagina te hoeven gaan om zo de voortgang van de veiling te controleren, kun je zelf een notificatiesysteem instellen. Je ontvangt daarmee updates over het product en weet precies wat er op de veiling plaatsvindt.
Nadat jij jouw bod op de veiling gewonnen hebt, gaat het vervolgens naar het website onderdeel met al jouw aankopen en kun jij deze afrekenen.

Lees absoluut de productbeschrijving en verzendvoorwaarden goed door voordat je een bod plaatst. Als jij je twijfels over een veilingkavel hebt wanneer jij aan een veiling deelneemt en jij jouw bod graag om een goede reden wenst in te trekken, maak dan gebruik van de ‘Bod annuleren’ mogelijkheid.

Betaling

Om de eigenaar van het product te worden, moet je hier uiteraard voor betalen. Wij maken gebruik van de handige Mollie betaaldienst.
Houd er bij het betalen rekening mee dat je ook belasting, douanerechten (indien nodig), verzendkosten en mogelijk andere vergoedingen moet betalen.
Wees voorzichtig bij het betalen van de goederen. Stel ons op de hoogte in het geval van een mogelijke fout, zodat we jouw bestelling na het verstrijken van de betalingstermijn niet automatisch annuleren.
De totstandkoming van een koopcontract.

Als jouw bod aan het einde van de veiling het hoogste was, dan ben jij de eigenaar van het veilingkavel. Houd er echter rekening mee dat als jouw bod lager is dan de aangegeven minimum biedprijs van de verkoper, er geen deal zal zijn.

Levering
Er zijn twee leveringsvormen: een bezorging op het leveradres en afhalen.
De overgrote meerderheid van de goederen wordt geleverd op het adres dat in jouw account is opgegeven. Controleer alle verzendvoorwaarden voordat jij betaalt, want dit is belangrijk.

Verplichtingen van de gebruikers van het LifeStyle handelsplatform

Onze services zijn in sommige landen mogelijk (nog) niet beschikbaar. Dit komt doordat onze betalingsmethode niet in jouw land ondersteund wordt en/of commercieel niet haalbaar is. We kunnen jou helaas niet toestaan een account aan te maken als jij in één van deze landen actief bent. We zullen jou over de onmogelijkheid van zulke acties informeren wanneer jij een account op onze website aanmaakt.

Door ons online platform te gebruiken, moet jij je aan alle nationale en internationale handelsregels houden.
Je stemt ermee in geen acties te ondernemen die een gericht effect op de werking van onze site zou kunnen hebben. Je stemt ermee in om niets aan te passen, onze teksten niet te gebruiken, geen virussen en bots te lanceren die onze marktplaats kunnen schaden en/of het onmogelijk voor ons maken om te werken, en die ons webplatform ontoegankelijk maken.

Je stemt ermee in om de technische beveiligingsmaatregelen niet te omzeilen.

Let op de commissie

De koper wordt vóór het gebruik van het online betaalplatform een commissie van 9% (inclusief btw) van de koopprijs in rekening gebracht. Voor de verkoper is dit bedrag 12,5%, welke in rekening wordt gebracht over het door de verkoper ontvangen geldbedrag. Houd hier rekening mee bij de afwikkeling van de betaling.