logo
0
0Wish list
Mijn account

Voordat je het lifeStyle veiling platform kunt gebruiken, moet je hier jouw account aanmaken. Daarvoor moet je 18 jaar of ouder zijn. Maar zelfs als jij jonger dan 18 jaar bent en jij de toestemming van jouw wettelijke voogd hebt gekregen, kun jij nog steeds onze klant worden.

Enkele regels voor het gebruik van jouw account:

 • Geef enkel echte informatie over jouzelf.

  Het is ten strengste verboden om je als een andere persoon of bedrijf voor te doen. Vergeet ook niet om deze informatie regelmatig bij te werken. Dit helpt ons om nog efficiënter te kunnen samenwerken.
 • Gebruik de juiste gebruikersnaam.

  Als jij ziet dat de gebruikersnaam niet toegestaan is, let dan op het correct invullen van deze invoer. De gebruikersnaam mag niet kwetsend zijn of inbreuk maken op regels met betrekking tot intellectueel eigendom.
 • Bescherm je account.

  Deel op geen enkele manier informatie met derden die andere personen kunnen helpen bij het inloggen op jouw account.
 • Beperkingen van jouw account

  Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons handelsplatform. Daarom behouden we ons het recht voor om jouw account om veiligheidsredenen te blokkeren, om het zo veilig voor andere gebruikers te houden. Indien er hier een fout in is gemaakt, licht ons daar dan s.v.p. over in.
 • Beperkingen van het linken naar jouw account

  Als wij ontdekken dat jij of iemand in opdracht van jou meerdere accounts gebruikt, dan zullen wij de toegang tot deze accounts beperken om zo de veiligheid van onze website te behouden. Indien jij de gebruiksvoorwaarden van de website overtreedt, dan zal het voor altijd verboden zijn om je op onze website te registreren of andere acties te ondernemen.
 • Annulering van jouw account

  In het geval dat jij jouw account niet langer meer nodig hebt, dan kun je deze deactiveren door ons een e-mail te sturen. Maar let op! We kunnen jouw account daarna niet meer herstellen, aangezien alle daaraan verbonden gegevens erachter verwijderd wordt om zo al jouw vertrouwelijk persoonlijke gegevens veilig te houden.

Wij waarderen jouw privacy

We waarderen het vertrouwen dat klanten in ons stellen bij het verstrekken van hun persoonlijke gegevens. We gebruiken deze op een eerlijke en betrouwbare manier. De klant- en bedrijfsgegevens plus hun adresinformatie is volledig vertrouwelijk. Spam en opdringerige advertenties zijn in geen enkele vorm acceptabel.

We informeren onze klanten over het soort informatie dat we verzamelen en wat wij ermee doen. We beschermen de persoonsgegevens en bewaren deze veilig.

Het privacybeleid is op alle persoonlijke informatie van toepassing die, in verband met de diensten die het aanbiedt, door LifeStyle wordt verzameld. Deze informatie omvat gegevens die online via onze websites zijn verzameld. Jouw naam, contactgegevens en adres worden enkel aan die derde partijen doorgegeven die deze nodig hebben om jouw bestelling uit te voeren (zoals de verkoper).

Door gebruik te maken van onze https://www.lifestyle-veiling.nl/ website ga jij akkoord met de verwerking van de informatie zoals vermeld in ons privacybeleid.

Als jij informatie over een andere gebruiker ontvangt, dan moet je deze uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de regels van ons bedrijfsbeleid. Elk ander gebruik van informatie over de gebruiker, zoals voor commerciële doeleinden (het aanbieden van diensten) of in persoonlijke boodschappen (ongewenste berichten) is volledig verboden.

We nemen alle redelijke voorzorgsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen en eisen dit ook van derden die jouw persoonsgegevens voor ons analyseren of verwerken. De toegang tot jouw persoonlijke gegevens is beperkt om zo ongeautoriseerde toegang, wijziging of misbruik te voorkomen, en is enkel op een need-to-know basis voor onze medewerkers en tussenpersonen toegestaan.

Bijna al jouw persoonlijke gegevens worden in je webbrowser opgeslagen en worden dus niet centraal op onze servers bewaard. Als jij jouw webbrowser data wist, dan wordt deze informatie verwijderd.